Descargar EBOOK Cent quinze hadisos qudsi autor ABDELMUMIN AYA gratis online


Descargar EBOOK Cent quinze hadisos qudsi autor ABDELMUMIN AYA gratis online Título Del Libro: Cent quinze hadisos qudsi
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 475 Kb
El autor del libro: ABDELMUMIN AYA
El editor: LLIBRES DE L INDEX
ISBN 13: 9788496563704
Cargado: 2184 veces
Calificaciones del lector: 6.8
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No

Read full description of the books:Els anomenats hadisos qudsi són aquelles dites transmeses pel profeta Muhàmmad que han estat considerades pels musul-mans com a sagrades, tant per la seva temàtica com pel fet que en la majoria Déu parla en primera persona. La paraula hadís té el sentit general de "narració" o "notícia". Com a terme tècnic islàmic es refereix a les dites, fets i silencis del profeta Muhàmmad. Els hadisos són el fonament de la sunna o manera d´obrar del Profeta, que amb l´Alcorà és el fonament de la Tradició musulmana. Els hadisos qudsi van ser expressament exclosos pel profeta Muhàmmad de formar part de l´Alcorà, però no per això deixen de tenir valor com a Revelació. Ens trobem amb aspectes poc coneguts de l´espiritualitat islàmica. En alguns casos, aquestes dites ens parlen de temes sobre els quals no trobem cap al·lusió a l´Alcorà, de manera que constatem la seva transcendència. Ens sorprèn després de la seva lectura un nou perfil del Profeta de l´islam, el místic, iniciat en el coneixement de les dimensions últimes de l´existència. Vet aquí la primera versió catalana d´un recull d’aquestes narra-cions, seleccionada i traduïda directament de l´àrab per l´arabista José F. Durán Velasco i un destacat intel·lectual musulmà contemporani, Abdelmumin Aya.


El autor es ABDELMUMIN AYA escribió un interesante libro titulado Cent quinze hadisos qudsi. El libro de la publicó la editorial LLIBRES DE L INDEX, y en este momento por el libro de Cent quinze hadisos qudsi PDF ISBN (9788496563704) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Cent quinze hadisos qudsi EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ABDELMUMIN AYA, que te pueden gustar, igual que el libro de Cent quinze hadisos qudsi EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Cent quinze hadisos qudsi EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Cent quinze hadisos qudsi PDF
Descargar en EPUB Cent quinze hadisos qudsi EPUB
Descargar en DOC Cent quinze hadisos qudsi DOC
Descargar en TXT Cent quinze hadisos qudsi TXTReseñas de libro Cent quinze hadisos qudsi


Ruben

El tiempo pasaba volando.

Ivan

todo bien, rápido descargado

Nerea

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

David

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!

Daniela

Este libro vale la pena leer!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Cent quinze hadisos qudsi autor ABDELMUMIN AYA gratis online

PDF: cent-quinze-hadisos-qudsi.pdf Cent quinze hadisos qudsi PDF
EPUB: cent-quinze-hadisos-qudsi.epub Cent quinze hadisos qudsi EPUB
DOC: cent-quinze-hadisos-qudsi.doc Cent quinze hadisos qudsi DOC
TXT: cent-quinze-hadisos-qudsi.txt Cent quinze hadisos qudsi TXT