Descargar EBOOK Llibre valent autor PORT MONI gratis online


Descargar EBOOK Llibre valent autor PORT MONI gratis online Título Del Libro: Llibre valent
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 1.23 Mb
El autor del libro: PORT MONI
El editor: No data
ISBN 13: 9788416003006
Cargado: 1395 veces
Calificaciones del lector: 6.1
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:Durant la història de la humanitat les pors han servit per crear estratègies que ens han permès sobreviure com a espècie. Negar o ignorar les pors no és una actitud intel.ligent quan estan justificades. També els animals tenen por i fugen o s'amaguen quan perceven un perill. I els nens i les nenes tenen especialment por de les coses o situacions que els fan sentir insegurs.
Això no obstant, totes les pors no són raonades. Hi ha qui té por de la foscor, altres tenen por de volar. Hi ha persones a qui esparveren les aranyes o els ratolins. N'hi ha d'altres, que els fa por l'aigua o els fantasmes.
La vivència de la por està associada a qüestions culturals, familiars o personals.
Tothom no té por de les mateixes coses ni tampoc tothom hi reacciona de la mateixa manera.No hem de desatendre el nostre cos quan sent por, però tampoc podem permetre que la por paralitzi les nostres vides o ens impedeixi ajudar algú que corre perill.

La por ens provoca rebuig, però també ens atreu i captiva. Hi ha moltes històries i llegendes que juguen amb la por com a atractiu. A la mainada els sembla divertit sentir contes de por o disfressar-se de personatges aterridors. Com sents la por al cos? Quines estratègies fas servir per vencer la por? Ets capaç d'enfrontar-te a situaciones que no t'agraden encara que tinguis por?

Els atractius collages, fotografies i il.lustracions de Moni Port serveixen perquè les nenes i els nens s'iniciïn en un fantàstic viatge a través d'una important regió de l'ànima.

Un llibre imprescindible per abordar amb els petits l'origen de les nostres pors de manera oberta i enriquidora, per a què serveixen, com podem conviure amb elles i, sobretot, què significa en realitat ser valents.


El autor es PORT MONI escribió un interesante libro titulado Llibre valent. El libro de la publicó la editorial No data, y en este momento por el libro de Llibre valent PDF ISBN (9788416003006) es necesario pagar 18.53 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Llibre valent EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PORT MONI, que te pueden gustar, igual que el libro de Llibre valent EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Llibre valent EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Llibre valent PDF
Descargar en EPUB Llibre valent EPUB
Descargar en DOC Llibre valent DOC
Descargar en TXT Llibre valent TXTReseñas de libro Llibre valent


Diego

Este libro vale la pena leer!

Izan

El inicio de la captura, pero al final del libro directamente completamente opción comodín.

Ana

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots escribí el número y descargado sin problemas

Raul

Honestamente la impresión de doble

Claudia

Este libro es elegante!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Llibre valent autor PORT MONI gratis online

PDF: llibre-valent.pdf Llibre valent PDF
EPUB: llibre-valent.epub Llibre valent EPUB
DOC: llibre-valent.doc Llibre valent DOC
TXT: llibre-valent.txt Llibre valent TXT